az évtized, ami sosem ér véget...

daily 80's

daily 80's

Január 22. - Egy meglehetősen insider anyag 1983-ból, a Dűne forgatásáról

2015. január 22. - Szollo

Sean Young lőtt pár felvételt David Lynch legendás Frank Herbert-adaptációjának 1983-as mexikói forgatásán - és a mai videónk lett a végeredmény. Ami, épp ezért, Sean Young-fanoknak alapból kötelező. Meg Lynch-fanoknak is. Meg Sting-fanoknak is. Meg Patrick Stewart-fanoknak is (főleg a haja miatt!).

És persze ennek a szürreális és lenyűgöző látványvilágú, (habár adaptációként egyértelműen bukásnak tekinthető) 80's víziónak az imádói nem hagyhatják ki. Igaz, a filmről, magáról nem sokat tudunk meg belőle, viszont valamit nagyon elkap a forgatás hangulatából (ami nem lehetett akármilyen). Azért kíváncsi lennék, ha SY (aki egyébként kifejezetten informatívan narrálja a történéseket) nem afféle ragtime-muzsikát vágott volna be alá, hanem mondjuk valamit a Toto ősgéniuszi lüktetésű soundtrackjéből (mondjuk ezt a tételt), mennyivel másabb lesz az egész hangulata... 

A bejegyzés trackback címe:

https://daily80s.blog.hu/api/trackback/id/tr57095963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása