az évtized, ami sosem ér véget...

daily 80's

daily 80's

Február 2. - The Americans: kötelező néznivaló

2015. február 02. - Szollo

theamericanss3.jpg

A kortárs sorozatdömping idején is viszonylag kevés anyag foglalkozik kedvenc évtizedünkkel - ezért aztán nagyon meg kell becsülnünk azokat, amelyek mégis megteszik ezt. Főleg a The Americans-t, mivel az a hidegháború felforrósódosának idején, Reagan elnöksége alatt játszódik, főhőseink pedig szovjet alvóügynökök, akik ekkor ismét aktivizálódnak és munkához látnak. 

A dolog érdekessége az, hogy egy házaspárról van szó, akiket még a hatvanas évek végén dobtak át és azóta már teljesen alkalmazkodtak a helyi viszonyokhoz, továbbá két gyereket nevelnek, "kapitalista szellemben." Skizofrén helyzet - írtam is róla itt egyet és mást. A sorozatot magát pedig itt ajánlottam a hazai, egyenlőre nem túl népes érdeklődő közönség figyelmébe. 

Az anyagból eddig mindössze 24 rész ment le, így gyorsan pótolható (illetve 25, mert, hogy január 28-án elstartolt a 3. szezon). Viszont ezután az opening után garantált késztetést is érzel majd a pótlásra (hidd el nekem, nyájas olvasó):

A bejegyzés trackback címe:

https://daily80s.blog.hu/api/trackback/id/tr47121247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása