az évtized, ami sosem ér véget...

daily 80's

daily 80's

Február 10. - Action City - az alapok

2015. február 10. - Szollo

2010 és 2011 magasságában, amikor az elképzelhető legelképesztőbb mértékben bele voltam habarodva kedvenc étizedünkbe, az egyetemi órák alatt született meg az Action City gondolata és koncepciója a fejemben. Ez az anyag két dolgot egyesített volna magában, amit imádok: a sorozatokat és a 80-as éveket. 

De leginkább egy határozottan őrült ötlet volt, amit a meglehetősen élénk fantáziám termelt ki magából - egy széria, ami elejétől a végéig átfogta volna az időszakot, cselekménye nagyrészt Miami-ban bonyolódott volna és elsősorban a maffia állt volna a sztori középpontjában, bár igazából egy minőségi szappanoperának képzeltem el az egészet (e tekintetben leginkább olyasfélének, mint a Mad Men, csak helyenként annál is mélyebb és összetettebb dolgokkal operáló cuccnak).

Az Action City cím, maga, egy Kim Wilde dalból származott: 

A főcímet is ezekre a dallamokra képzeltem el, csak mondjuk kicsit retrowawe-sebb stílusban. Akkor még nem ismertem a Miami Nights 1984-et, pedig ők 100%-osan alkalmasak volnának rá, hogy elkészítsék ezt az egyenlőre csak a fejemben létező feldolgozást: 

És itt ki is mondtam a kulcsszót: mert az Action City csupán két helyen létezik. a fejemben és azon a pár tucatnyi rajzon, amelyek többnyire kapkodva készültek, befejezetlenek maradtak (néhány kivételtől eltekintve), de amennyire még sem, annyiban a főbb karaktereket ábrázolják... 

Csak néhány rajz - ez minden, ami megmaradt az őrületből. De ezek most is itt vannak velem, és csakis arra várnak, hogy elétek tárjam őket...

Ami pedig késik, az semmiképpen nem múlik... 

A bejegyzés trackback címe:

https://daily80s.blog.hu/api/trackback/id/tr567155801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása